Aυτά τα είδη παπουτσιών δείχνουν τα πόδια μας πιο λεπτά

Aυτά τα είδη παπουτσιών δείχνουν τα πόδια μας πιο λεπτά

Η ερώτηση που ταλανίζει όλες τις γυναίκες είναι τι να φορέσω για να δείχνω πιο λεπτή. Aυτά τα είδη παπουτσιών δείχνουν τα πόδια μας πιο λεπτά.

Δείτε εδώ ακόμα πως να κρεμάτε τα πουλόβερ σας στη ντουλάπα.

Yπάρχουν παπούτσια που εξυπηρετούν τα shoe trends κάθε σεζόν. Υπάρχουν άλλα που είναι διαχρονικά θηλυκά και κομψά, που είναι εκκεντρικά και fashionable. Υπάρχουν σχέδια βολικά που ολοκληρώνουν τις casual εμφανίσεις μας αλλά και κομμάτια ιδανικά για να κάνεις fashion statement και να τραβήξεις όλη την προσοχή στα πόδια σου. Και τέλος, υπάρχουν και τα παρακάτω 6 είδη παπουτσιών που θα τα βρεις στην gallery και ο πρωταρχικός τους σκοπός είναι να δείξουν τα πόδια μας πιο λεπτά. Τις γάμπες μας πιο μακριές και τους μηρούς μας πιο αδύνατος. Αυτό δεν σημαίνει πως το design τους δεν μπορεί να είναι ultra classic ή απόλυτα edgy.

Πως δεν μπορούν να είναι κομμάτι μιας από όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες που βλέπεις παραπάνω. Συνδυάζονται με οπάκ καλσόν, με fishnet, αλλά και με υφασμάτινα παντελόνι ή midi, στενά φορέματα βοηθώντας τη σιλουέτα μας να αναδειχθεί και είναι κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Λοιπόν έχουμε απάντηση στην ερώτηση όλων των γυναικών, “τι να φορέσω για να δείχνω πιο λεπτή”.

Ένα παπούτσι (τύπου loafers, με τακούνι αλλά και φλατ) που έχει μεγάλη αγκράφα ή έντονη «γλώσσα» μπορεί να μοιάζει ελαφρώς «χοντροκομμένο» αλλά κάνει τις γάμπες μας να δείχνουν πολύ πιο αδύνατες.

Οι μπότες που είναι φαρδιές στην γάμπα δείχνουν πιο αδύνατους τους μηρούς, επίσης είναι μεγάλη τάση για φέτος επειδή μπορείς να φορέσεις από μέσα τους του ο παντελόνι και να δημιουργήσεις ένα αντισυμβατικό σύνολο.

Άλλο ένα shoe trend της σεζόν F/W 19-20, το οποίο κολακεύει το πόδι, είναι τα μποτάκια που είναι loose στο ύψος του αστραγάλου ή στα μισά της γάμπας. Είτε είναι φλατ, είτε ψηλοτάκουνα μας κάνουν στο λεπτό να φαινόμαστε πιο λεπτές.

Όσο πιο «χοντρό» το τακούνι, τόσο πιο λεπτός φαίνεται ο μηρός μας καθώς το κάτω μέρος εξισορροπεί σε όγκο με το πάνω. Τα chunky heels, λοιπόν, είναι μία πρώτης τάξεως λύση ακόμα και αν δεν είναι ό,τι πιο θηλυκό μπορείς να φορέσεις.

Νude γόβες: το πιο κλασικό και κομψό στυλ παπουτσιών που δείχνει τα πόδια πιο ψηλά και κάνει κάθε look να φαίνεται chic.

Tα mules που δεν δένουν στον αστράγαλο δεν «κόβουν» το πόδι στα δύο με αποτέλεσμα η γάμπα να φαίνεται πιο «χυτή» και λεπτή

Tags: