Τα καλύτερα μέρη για να ταξιδέψεις το Νοέμβριο

Τα καλύτερα μέρη για να ταξιδέψεις το Νοέμβριο

Φύγαμε για ταξίδια;Τα καλύτερα μέρη για τον Νοέμβριο που είναι ένας μήνας που οι τιμές είναι σε καλά επίπεδα ενώ τα μέρη που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο! Θέλετε να φύγετε μακριά; Πάμε Νέα Ζηλανδία ή Αργεντινή! Ή μήπως εδώ στα κοντά; Πάμε Λισαβόνα!

Νέα Ζηλανδία


Τα καλύτερα μέρη για τον Νοέμβριο που είναι μια καλή στιγμή για να την επισκεφθείς μιας και εκεί ο καιρός είναι σχεδόν… ανοιξιάτικος! Οι θερμοκρασίες ποικίλλουν κατά τη διάρκεια του μήνα, αλλά αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή χωρίς υγρασία! Το θεαματικό τοπίο της Νέας Ζηλανδίας είναι τέλειο για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες που διοργανώνονται εκεί, και για να σου δώσουμε να καταλάβεις είναι η ιδανική στιγμή για πεζοπορία, ποδηλασία, βόλτες με τα ποταμόπλοια, εξερεύνηση των εθνικών πάρκων, των δασών, των λιμνών, των βουνών και, και, και…

Δες ΕΔΩ τα ωραιότερα ελληνικά ηλιοβασιλέματα!

Αργεντινή

Φύγαμε για Μπουένος Άιρες! Καθώς οι ψυχρές θερμοκρασίες φθάνουν στο βόρειο ημισφαίριο, ο ήλιος συνεχίζει να καίει στο Μπουένος Άιρες, μια ιδανική στιγμή για να το επισκεφτείτε. Τα δέντρα της πόλης γεμίζουν τους δρόμους με μοβ πέταλα, οι τιμές των ξενοδοχείων είναι αρκετά λογικές και ο καιρός είναι ζεστός (αλλά όχι πολύ) και ξηρός. Μια κρουαζιέρα κατά μήκος του Rio de la Plata θα ήταν ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε, έπειτα βόλτα στο Feria De Mataderos, περίπου μία ώρα από το κέντρο της πόλης, και χαρείτε τα πάρκα και το πράσινο!

Πορτογαλία

Όλο και περισσότερο δημοφιλής, η Λισαβόνα είναι αρκετά ζεστή το καλοκαίρι, αλλά το φθινόπωρο είναι στα καλύτερά της. Μια πόλη γεμάτη λόφους και εκπληκτική θέα, πολλές βεράντες (miradouros), χρώματα και λιθόστρωτα δρομάκια. Το Alfama, το Μουσείο Fado, τα μπαράκια, το κάστρο, τόσα να δεις και να κάνεις! Τα θαλασσινά επίσης είναι άφθονα στη Λισαβόνα και ο παραδοσιακός πορτογαλικός μπακαλιάρος βρίσκεται στα περισσότερα μενού και είναι must μαζί με το χταπόδι, τις γαρίδες, τις σαρδέλες και τον τόνο.

Tags: