Πως να την κερδίσω πίσω μετά το χωρισμό!

Πως να την κερδίσω πίσω μετά το χωρισμό!

Συχνά συμβαίνει να χωρίζεις χωρίς να είναι δική σου επιλογή ή να αλλάξεις γνώμη μετά το χωρισμό.  Αν λοιπόν αυτό έχει συμβεί και σε σένα τότε σίγουρα θα ψάχνεις τρόπους για το Πως να την κερδίσω πίσω. Βέβαια κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Είναι αλήθεια ότι το να τα βρεις με την πρώην κοπέλα σου δεν είναι ένα εγχείρημα που στέφεται πάντα με επιτυχία. Φυσικά υπάρχουν τρόποι για να γυρίσει πίσω η Πρώην σου. Δες λοιπόν 5 κινήσεις για το Πως να την κερδίσω πίσω μετά το χωρισμό!

1. Δώσ’ της λίγο χρόνο στην αρχή

Πως να την κερδίσω πίσω μετά το χωρισμό

Αν ο χωρισμός είναι πάρα πολύ φρέσκος τότε για αρχή μην κάνεις κάτι. Είναι σημαντικό να της δώσεις λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσει την κατάσταση, να καταλάβει τι έχει συμβεί και να δει πως είναι να μη σε έχει στη ζωή της. Άσε που είναι πιθανό να της λείψεις μέσα σε αυτό το διάστημα και να γυρίσει μόνη της. Βέβαια, δεν πρέπει να το παρακάνεις και να αφήσεις πολύ καιρό να περάσει καθώς η αναμονή αυτή μπορεί να σε κάνει να χάσεις το παιχνίδι για πάντα.

2. Έκφρασε τα συναισθήματα σου

άντρας γυναίκα συζητούν την κερδίσεις πίσω

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχεις να κάνεις για να την κερδίσεις είναι να της εκφράσεις πως νιώθεις για εκείνη. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στο χωρισμό, με το να της εκφράσεις τα αισθήματα σου για εκείνη αλλά και το πόσο επώδυνος είναι για εσένα ο χωρισμός σας ίσως την κάνεις να μην έχει αμφιβολίες για το πόσο επενδύεις στη σχέση σας.

3. Να είσαι ειλικρινής

άντρας γυναίκα μιλάνε σοβαρά

Για να την κερδίσεις πίσω πρέπει οπωσδήποτε να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί της. Ειδικά αν ο λόγος που χωρίσατε έχει να κάνει με έλλειψη ειλικρίνειας αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι να σε δει αλλαγμένο. Εξάλλου, αν βλέπεις αυτή τη σχέση μακροπρόθεσμα η ειλικρίνεια είναι μονόδρομος!

4. Απόδειξε με πράξεις την αλλαγή σου

Πως να γυρίσει πίσω η Πρώην μου

Αναμφίβολα κάποιες ρομαντικές χειρονομίες, όπως το να στείλεις λουλούδια ή σοκολάτες, είναι γλυκές αλλά δεν αποτελούν την ουσία. Αν η αιτία του χωρισμού ήταν κάποιες συμπεριφορές που δεν άρεσαν στην κοπέλα σου τότε πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις αλλάξει κι ότι δε θα τις επαναλάβεις αν τα ξαναβρείτε.

5. Μην τα παρατάς- Πώς να την κερδίσεις πίσω

τρόποι για να γυρίσει πίσω η Πρώην σου

Φυσικά δεν πρέπει να περιμένεις ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θα την κερδίσεις πίσω εύκολα. Σε περίπτωση που δεις τα πράγματα σκούρα στην αρχή όμως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω! Δείξε υπομονή και επιμονή, χωρίς όμως να την βομβαρδίζεις και να την πιέζεις. Σίγουρα, το να βρεις την ισορροπία δεν είναι εύκολο αλλά τρόποι για να γυρίσει πίσω η Πρώην σου υπάρχουν και αξίζει να το προσπαθήσεις! Αυτές λοιπόν ήταν κινήσεις για το Πως να την κερδίσεις πίσω.