Ότι χρειάζεται για να κάνεις την γυναίκα που ποθείς δικιά σου

Ότι χρειάζεται για να κάνεις την γυναίκα που ποθείς δικιά σου

Δεν είσαι σίγουρος πως να αποκτήσεις την γυναίκα των ονείρων σου; Η αποπλάνηση είναι τέχνη, και είτε το πιστεύεις είτε όχι είναι κάτι το οποίο μαθαίνεται. Ακόμα και οι πιο ντροπαλοί και αγχωμένοι άντρες μετατρέπονται σε γλυκά και ψαγμένα δημιουργήματα, αν ξέρουν πως να αποπλανήσουν τις γυναίκες. Συχνές οι ερωτήσεις, Πως να εντυπωσιάσω μια γυναίκα, Πως μία γυναίκα θα με προσέξει.

Όταν πρόκειται να αποπλανήσεις την γυναίκα που σου αρέσει, το παν είναι να είσαι αισιόδοξος, προετοιμασμένος και πρόθυμος να παίξεις ένα μεγάλο παιχνίδι. Στις γυναίκες δεν αρέσει να αισθάνονται πρόχειρες ή πιεσμένες με τίποτα. Οπότε αν δεν είσαι πρόθυμος να ξοδέψεις χρόνο για να την κάνεις μοναδική τότε δεν πας πουθενά.

Το να γνωρίζεις πως να αποπλανήσεις μία γυναίκα είναι πολύπλοκο καθήκον. Αλλά αν το κάνεις σωστά, είναι σίγουρο πως θα την κερδίσεις. Απλά θυμήσου να είσαι πεπεισμένος, να είσαι ο εαυτός σου και να περνάτε καλά. 

20 τρόποι για να κατακτήσεις μια γυναίκα! Πως να εντυπωσιάσω μια γυναίκα;

1) Πήγαινέ το αργά

pos na kerdiseis mia ginaika

Θυμήσου, το να αποπλανήσεις μία γυναίκα χρειάζεται χρόνο. Αν το μόνο που σε νοιάζει είναι να την ρίξεις στο κρεβάτι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τότε το να γίνεις εξαιρετικός αποπλανητής δεν είναι για σένα. Οι γυναίκες θέλουν να νιώσουν όμορφες, πολύτιμες και μοναδικές.

Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τότε δεν μπορείς να σκεφτείς ότι είναι αυτή η μοναδική. Προετοιμάσου να πάρεις τον χρόνο σου και άσε τα πράγματα να φτιαχτούν από μόνα τους. Η αναμονή θα αξίζει!

2) Ντύσου για να εντυπωσιάσεις

Η πρώτη εντύπωση είναι το παν. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις την φόρμα σου και τα βρώμικα αθλητικά σου, δεν θα εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από εσένα. Δεν χρειάζεται να εμφανιστείς στο ραντεβού σου με κουστούμι, αλλά να βάλεις μία ωραία μπλούζα και ένα ζευγάρι όμορφα παπούτσια.

Έτσι θα της δείξεις ότι νοιάζεσαι αρκετά και κάνεις μία προσπάθεια.

3) Περιποιήσου τον εαυτό σου

Αν πρόκειται να ντυθείς όμορφα, πρέπει επίσης να κάνεις μία αντρική περιποίηση. Κάνε ένα ντουζ και ξυρίσου, φόρεσε μία ωραία κολόνια και χτένισε τα μαλλιά σου. Σκέψου πως πιθανόν να περάσει ώρες για να ετοιμαστεί για σένα.

Έτσι λοιπόν θα εκτιμήσει αν κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια για το ίδιο.

4) Δώσε στον εαυτό σου έναν εμψυχωτικό λόγο

Αν είσαι ντροπαλός άντρας, δώσε την εντύπωση πως είσαι αισιόδοξος. Δώσε στον εαυτό σου ένα καλό εμψυχωτικό λόγο στον καθρέφτη, παίξε την αγαπημένη σου μουσική για να φτιαχτείς και κάνε στον εαυτό σου ένεση αδρεναλίνης.

Σιγουρέψου πως όταν φύγεις από το σπίτι θα νιώθεις τέλεια κι έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο.

5) Ετοίμασε το κλίμα

proetoimasia klimatos

Όταν πρόκειται για αποπλάνηση, το κλίμα πρέπει να είναι κατάλληλο. Σιγουρέψου πως θα ετοιμάσεις τη διάθεση για κάτι ρομαντικό επιλέγοντας για ραντεβού έναν χώρο που αποπνέει στυλ και ποιότητα ή ένα ζεστό περιβάλλον.

Όπως και να το κάνεις, φρόντισε να καταλάβει πως απόψε είναι μία μοναδική νύχτα γι’ αυτήν.

6) Δώστε προσοχή σε ότι λέει

Στις γυναίκες δεν αρέσει καθόλου να μην τις προσέχεις. Πρέπει να την κάνεις να νιώσει πως είναι η μοναδική γυναίκα στον χώρο και να έχεις όλη σου την προσοχή στραμμένη πάνω της. Μην κάνεις μόνο νεύματα και γελάς.

Πάρε στα σοβαρά ότι λέει και κάνε πολλές ερωτήσεις για να της δείξεις πως θες να μάθεις τα πάντα γι αυτήν.

7) Κράτα την κουβέντα ζωντανή

Δεν υπάρχει τίποτα που να σκοτώνει τη διάθεση περισσότερο από την αμήχανη ησυχία. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος με πολλές ερωτήσεις και ξεκίνα πάλι την κουβέντα που θα κρατήσει τη συνομιλία ζωντανή.

8) Δώσε προσοχή στην γλώσσα του σώματος της

Πώς να αποπλανήσεις μία γυναίκα; Λοιπόν, γίνε ειδικός στην γλώσσα του σώματος της. Αν νιώθει αγχωμένη προσπάθησε να την ηρεμήσεις, αν φαίνεται αφηρημένη ρώτησε την το γιατί. Όσο πιο προσεκτικός είσαι με τις ανάγκες της τόσο πιο γοητευμένη θα είναι από εσένα.

9) Να είσαι γλυκός κι ευγενικός

Το να είσαι ευγενής είναι πραγματικά αποπλανητικό. Σιγουρέψου πως κάνεις τα πάντα σωστά. Πήγαινε να την πάρεις για το ραντεβού σας, τράβηξε της την καρέκλα, άνοιξε τις πόρτες γι αυτήν. Κάποιοι παλιομοδίτικοι τρόποι κάνουν πραγματικά θαύματα.

10) Να την κοιτάς στα μάτια

koitagma sta matia

Η επαφή με τα μάτια είναι πολύ σημαντική όταν πρόκειται να αποπλανήσεις μία γυναίκα. Όταν μιλάς, φρόντισε να την κοιτάς αρκετά. Αν αποφεύγεις να την κοιτάς απευθείας θα φανείς ντροπαλός και αγχωμένος που είναι απωθητικό.

Πως να εντυπωσιάσω μια γυναίκα; Κοίτα την στα μάτια όταν μιλάει και χαμογέλα της αρκετά.

11) Μίλα με αυτοπεποίθηση

Το να είσαι πεπεισμένος ομιλητής θα την εντυπωσιάσει. Μίλα για ότι ξέρεις με αυτοπεποίθηση και θα γαντζωθεί σε κάθε σου λέξη. Μ αυτόν τον τρόπο δεν θα την κάνεις να βαρεθεί κιόλας.

12) Η κολακεία θα σε πάει παντού

Το να είσαι γοητευτικός και αποπλανητικός θα την κάνουν να νιώσει μοναδική κι όμορφη. Φρόντισε να της κάνεις πολλά κομπλιμέντα για να της δώσεις να καταλάβει πόσο πολύ σου αρέσει.

13) Να την κάνεις να γελάει

Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που τις κάνουν να γελούν. Όσο θα σου φαίνεται παράλογο στην ευγενική δημόσια εικόνα σου να την κάνεις να δακρύζει απλό τα γέλια, θα το βρει γοητευτικό και πολύ ελκυστικό.

Αν είσαι πνευματώδης τύπος, σιγουρέψου πως θα το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου.

14) Αγόρασε της δώρα

Σε κάθε γυναίκα αρέσει να είναι κακομαθημένη, έτσι να της αγοράζεις ένα γοητευτικό δώρο πότε πότε. Σίγουρα θα σε ευχαριστήσει! Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να κατακτήσεις μια γυναίκα.

15) Οι λεπτομέρειες είναι το παν

prosoxi stis leptomeries

Να θυμάσαι το αγαπημένο της κρασί ή ρώτα την για την οικογένεια της. Συγκέντρωσε τα μικρά κομμάτια κι αναφέροντας τα κερδίζεις σημαντικούς πόντους. Έτσι φρόντισε να προσέχεις τι της αρέσει και τι όχι. Για κάθε μικρό πράγμα που λέει αποθήκευσε το για αργότερα.

16) Να είσαι άνετος

Όταν ξέρεις πως να αποπλανήσεις μία γυναίκα να έρχεσαι κοντά και να είσαι άνετος, βοηθάει. Σιγουρέψου πως παίρνεις κάθε ευκαιρία να την αγκαλιάσεις και να έρθετε πιο κοντά.

Πρότεινε μία βόλτα μετά το ραντεβού, είναι ο τέλειος τρόπος να την αγκαλιάσεις και να συνεχίσεις να την γοητεύεις ακόμα περισσότερο.

17) Να είσαι ρομαντικός

Θυμήσου να είσαι ρομαντικός σε κάθε κίνηση που κάνεις. Να είσαι πάντα συμπονετικός, ευγενικός, κολακευτικός και ήρεμος. Προσπάθησε να είσαι μοναδικός και εξέπληξε την. Αν κάνεις σπουδαία πράγματα που δεν περιμένει, θα νιώσει η πιο φανταστική γυναίκα του κόσμου.

18) Μην φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση

Αν περιμένεις πάρα πολύ ρισκάρεις να καταλήξεις σαν φίλος. Και κανένας δεν το θέλει αυτό. Αν θέλεις να την κατακτήσεις ξεκίνα με ένα απαλό τρίψιμο στο χέρι ή στο μπούτι της, φίλησε την απαλά και άσε τα πράγματα να γίνουν πιο έντονα και παθιασμένα καθώς προχωράτε.

19) Μην βιαστείς

Θυμήσου, όπως είπαμε στην αρχή, η πραγματική αποπλάνηση σημαίνει να παίρνεις τον χρόνο σου και ποτέ να μην πιέζεις ή αναγκάζεις μία γυναίκα απ το να πάει παραπέρα από αυτό που θέλει.

20) Άστην να ζητάει περισσότερα

astin na zitaei perissotera