Κιάτο

Το Κιάτο σας προσφέρει διακοπές και παραλία που θυμίζουν νησί αλλά βρίσκεται στο κέντρο της Κορινθίας και δίπλα από την Αθήνα.

Το Κιάτο θα σας μαγέψει με την παραλία του και την νυχτερινή του ζωή. Είναι ένας άριστος  προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές, δίνοντας σας ότι έχει να προσφέρει ένα νησί, μείον τα έξοδα και την ταλαιπωρία που συνήθως είναι συνυφασμένα με ένα τέτοιο ταξίδι. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, καθώς και σε τουριστικά θέρετρα όπως Λουτράκι, Ξυλόκαστρο και Βραχάτι.

Το Base Nightclub στο Κιάτο αποτελεί το νέο κέντρο διασκέδασης στην πόλη του Κιάτου. Αποτελεί την βάσης της φετινής νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη. Το νέο club στο οποίο κάθε Σάββατο και Κυριακή μπορείτε να το επισκεφτείτε και να απολαύσετε το ποτό σας με πολλά Djs events. Εδώ είναι η βάση της νυχτερινής διασκέδασης στο Κιάτο.

Κέντρο διασκέδασης στο Κιάτο

Musica Es Live Sessions. Ένα μουσικό δίδυμο 🎙️🎙️ που είχε καιρό να εμφανιστεί αλλά τους ενέπνευσε ο Άγιος Βαλεντίνος φιλοξενεί η μουσική σκηνή του Musica es αυτή τη Παρασκευή‼️🎷🎺🎸🎻
#Live#join_our_Fridays#The_place_to_beer🌻🌻

Το Lalou στο Κιάτο είναι μία καφετέρια στην οποία μαζί με τον καφέ σας μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας. Μπόρειτε να επιλέξετε από πολλές brunch επιλογές που υπάρχουν στη καφετέρια στο Κιάτο. Μία καφετέρια με πρωινο στο Κιάτο.

καφετέρια με πρωινο στο Κιάτο

Το Red Street Cafe είναι μία καφετέρια στο κέντρο στο Κιάτο. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία μπορείτε να πάρετε τον καφέ σας. Επιπλέον με μία κλήση στον αριθμό της καφετέριας μπορεί να γίνει άμεση παράδοση για ό,τι θέλετε. Γίνεται delivery σε όλο το Κιάτο.

καφετέρια στο κέντρο στο Κιάτο

Το Druidi είναι ένα Ιταλικό εστιατόριο στο Κιάτο. Σε ένα φινετσάτο περιβάλλον που αποπνέει ιταλική ατμόσφαιρα με κλασικά στοιχεία και μοντέρνες εμβόλιμες πινελιές, το Druidi είναι έτοιμο να σας συναρπάσει. Μπορείτε να απολαύσετε την Ιταλική κουζίνα παρέα με ένα coctail απο την εξαιρετική λίστα του μαγαζιού. Επίσης μπορείτε να βρείτε και Sushi. Όποιος ψάχνει Sushi στο Κιάτο αυτό είναι το κατάλληλο εστιατόριο. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας από νωρίς το πρωί.

Sushi στο Κιάτο