Λουτράκι

Λουτράκι, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην καρδιά της Κορινθίας και μόλις 84 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.

Οι επιχειρήσεις στο Λουτράκι είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της Κορινθίας. Τα ιαματικά λουτρά, είναι το στολίδι της πόλης, και το νούμερο ένα πόλος έλξης για ένα όμορφο σαββατοκύριακο κοντά στην Αθήνα. Τα Γεράνεια Όρη, προσφέρονται για πεζοπορία, αναρρίχηση, canyoning ακόμα και bungee jumping στην γέφυρα του Ισθμού. Το club hotel casino για μια επίσκεψη. Στη Λίμνη Βουλιαγμένης θα απολαύσετε ένα μαγικό τοπίο Λιμνοθάλασσας και το αρχαίο Θέατρο Ηραίον. Τα αξιοθέατα είναι πολλά και περιμένουν να τα ανακαλύψεις όπως και οι επιχειρήσεις στο Λουτράκι.

Blue Dream was born and grew up in the water After a 15-years-old experience on lifeguard and with the main priority the swimmers safety we made the decision to create Blue Dream. Our mission itself: We provide safety to our clients with safe and reliable boats offering the highest level of service and support. After of all these years experiense which created an adequate knoweledge for the sea we are in the positionto make quick decisions and offer competitive services on our object.

“ΚΤΗΜΑ ΑΝΕΜΟΛΙΘΙ” Σάββατο 11/07 Ωρα 23.00

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ με την ορχήστρα της και τον σολίστα ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΌΠΟΥΛΟ στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ! Μαζί της ο ΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ και η ΠΕΝΝΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ! Στα deks ο Issi Moon.

Οδός Εκκλησιαστικού Λυκείου και Γερμανικού δρόμου ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηλ κρατήσεων & πληροφορίες : +306944353996 κ.Μ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το σύνολο του ( Κτήμα Ανεμολίθι ) σχεδιάστηκε το 1977 από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα – διακοσμητή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων Αλκιβιάδη Καστελλάνο.

Στο κτήμα κυριαρχούν φυσικά υλικά όπως πέτρες από τα Γεράνεια, τα Ιωάννινα και την Άρτα, συνδυασμένα με υλικά παλαιών κατεδαφισμένων μονοκατοικιών. Το σίδερο και το μαντέμι δένουν ιδανικά με φυσικά αδρανή υλικά.

Παλαιοί τεχνίτες πέτρας από την Αρκαδία, τα Καλάβρυτα, την Άρτα και την Αλβανία ήρθαν από την αναπαλαίωση των ιερών μονών του Αγίου Όρους και δημιούργησαν τη σημερινή εικόνα του κτήματος.

Το πράσινο που κυριαρχεί στο χώρο είναι αποτέλεσμα φροντίδας και αγάπης των ιδιοκτητών.

Το όνομα του κτήματος εμπνεύστηκε η κόρη του αρχιτέκτονα – και ιδιοκτήτρια του κτήματος –  από την πολλή πέτρα και τον άνεμο, χαρακτηριστικό γνώρισμα του Λουτρακίου.

Το κτήμα διαθέτει πισίνα, pool bar, πίστα χορού 25 τ.μ., αποδυτήρια, μικρή εκκλησία, ψησταριά (bbq) με μοναστηριακά έπιπλα, διαμέρισμα νεόνυμφων κ.α.

Διαχειρίστρια του κτήματος είναι η εταιρεία KATRIN P.I.C με έδρα στο Λουτράκι.

Αποκλειστικός υπεύθυνος δίαθεσης Ζάχος Αγγιστριώτης.

Το River 93 Coffee & Drinks είναι το νέο στέκι της πόλης. Η νέα καφετέρια στην καρδιά του Λουτρακίου. Θα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας μια ανάσα από την κεντρική λεωφόρο.Ολοκαίνουριος χώρος με νέες ιδέες και εμπνευσμένο design που προτείνεται για όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί για έναν εκλεκτό καφέ που θα περιποιηθούν οι baristas μας εώς το βράδυ για μοναδικά cocktails με την υπογραφή μας.

River 93

Instagram: nail_artist_katerina