Όλες οι τάσεις σε γυναικεία κοσμήματα που θα φορεθούν το 2021

Όλες οι τάσεις σε γυναικεία κοσμήματα που θα φορεθούν το 2021

Τα κοσμήματα αποτελούν το αξεσουάρ που μπορεί να πάει την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο. Όπως συμβαίνει βέβαια με όλα τα αξεσουάρ, η μόδα στα κοσμήματα κάθε χρόνο ανανεώνεται. Έτσι, οι τάσεις σε γυναικεία κοσμήματα για το 2021 είναι ιδιαίτερα κομψές και οι επιλογές πολλές για να δείχνεις πάντα στιλάτη!

Φυσικά ακόμα και τα κοσμήματα σου πρέπει να ακολουθούν τη μόδα και να μη δείχνουν ντεμοντέ γιατί αυτό θα υποβαθμίσει τη συνολική εμφάνιση. Ανακάλυψε λοιπόν τις 5 τάσεις σε γυναικεία κοσμήματα που θα λατρέψεις το 2021!

1. Κοσμήματα από ταρταρούγα

σκουλαρίκι ημικύκλιο πράσινη ταρταρούγα
κρίκοι μεγάλοι ταρταρούγα
κοκκάλινο βραχιόλι ταρταρούγα

Η ταρταρούγα είναι ένα μοτίβο που θα φορεθεί πολύ στο κοσμήματα το 2020. Μάλιστα, μπορείς να τη βρεις σε πολλές παραλλαγές χρωμάτων. Έτσι, εκτός από το κλασσικό καφέ χρώμα θα δεις πολλά αξεσουάρ σε συνδυασμό πράσινου με καφέ, κίτρινου ή ακόμα και κίτρινου. Φόρεσε λοιπόν μεγάλους κρίκους ταρταρούγα ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι και θα δείχνεις πλήρως ενημερωμένη!

2. Μεγάλες αλυσίδες

αλυσίδα χρυσή κολιέ βραχιόλι
άσπρη μεγάλη αλυσίδα κολιέ τάσεις κοσμήματα 2020
χρυσή αλυσίδα βραχιόλι τάσεις κοσμήματα 2020

Οι αλυσίδες φαίνεται να γίνονται όλο και μεγαλύτερες χρόνο με το χρόνο. Έτσι, φέτος μπορείς να φορέσεις άφοβα μεγάλες αλυσίδες στο λαιμό ή στο χέρι σου και θα ξεχωρίσεις με το στυλ σου. Το χρυσό είναι το πιο κλασικό χρώμα που μπορείς να επιλέξεις αλλά ειδικά το καλοκαίρι μπορείς να πειραματιστείς με τα χρώματα επιλέγοντας πιο ανοιχτές αποχρώσεις, όπως το άσπρο.

3. Κοσμήματα από πέρλες

κολιέ μεγάλες πέρλες φλουρί τάσεις κοσμήματα 2020
σκουλαρίκι πέρλα με χρυσό κούμπωμα
διακριτικό δαχτυλίδι πέρλα

Οι πέρλες είναι μια διαχρονική επιλογή στα κοσμήματα που πιθανότατα δε θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Φόρεσε λοιπόν φέτος ένα εντυπωσιακό κολιέ από πέρλες ή επίλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με όμορφες πέρλες που δε θα βαρεθείς ποτέ! Ακόμα, οι πέρλες ταιριάζουν τέλεια και σε ένα δαχτυλίδι για όλες τις ώρες!

4. Σκουλαρίκια που εκτείνονται σε όλο το αυτί

ασημένιο σκουλαρίκι πιάνει όλο το αυτί τάσεις κοσμήματα 2020
σκουλαρίκι λαμπερό μεγάλο
σκουλαρίκι λουλούδι μεγάλο καλύπτει όλο το αυτί

Τα σκουλαρίκια που εκτείνονται σε ολόκληρο το αυτί, γνωστά και ως ear cuffs, θα συνεχίσουν να φοριούνται και το 2021! Με ένα τέτοιο σκουλαρίκι, ενώ στην πραγματικότητα φοράς μόνο ένα κομμάτι έχεις δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο look που πιθανότατα να μη χρειάζεται κανένα άλλο αξεσουάρ.

5. Κοσμήματα με κοχύλια

χρυσά και άσπρα κολιέ βραχιόλια κοχύλι
άσπρο κολιέ κοχύλια
μεγάλα κοχύλια σκουλαρίκια κολιέ τάσεις κοσμήματα 2020

Τα κοχύλια τα είδαμε σε όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις το 2020. Αυτό είναι κάτι που δε θα αλλάξει το 2021. Μάλιστα, τα κοχύλια γίνονται ακόμα μεγαλύτερα φέτος και κοσμούν τέλεια το λαιμό, τα αυτιά και τα χέρια μας! Ακόμα, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να φορέσεις δύο κολιέ ή δύο βραχιόλια μαζί!