Πώς να φτιάξω μόνος μου E-shop ;

Πώς να φτιάξω μόνος μου E-shop ;

Για τους επιχειρηματίες η σωστή χρήση του διαδικτύου είναι βασική για μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα της εργασίας τους. Η διαχείριση όμως των πωλήσεων ειδικά για τους «άπειρους» του διαδικτύου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στο σημείο λοιπόν αυτό εμφανίζεται το Citynight.gr για να δώσει λύσεις σε κάθε είδους επιχείρηση για την προβολή της και τις online πωλήσεις της! Οι υπηρεσίες μας για διευκόλυνση στις πωλήσεις προϊόντων θέλουν να δημιουργήσουν στην επιχείρησή σας ένα εύχρηστο και γρήγορο ηλεκτρονικό κατάστημα ή να βελτιώσουν ήδη υπάρχουσες διαδικτυακές αγορές. Η δημιουργία ενός καταστήματος χωρίς υπάλληλο όπου η πρόσβαση γίνεται με ένα πληκτρολόγιο είναι κάτι το οποίο στο παρελθόν φάνταζε απίθανο αλλά τώρα με την βοήθεια των οδηγιών μας πραγματοποιείται, καθώς κάθε επισκέπτης του διαδικτυακού καταστήματός σας είναι ένας υποψήφιος πελάτης. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το πελατολόγιο πλέον δεν περιορίζεται στους κατοίκους της πόλης αλλά σε όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Με την ανάγνωση λοιπόν του παρακάτω άρθρου θα λυθεί κάθε σας απορία όπως το πώς γίνεται η καταχώρηση προϊόντων, πως γίνεται η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και πώς να φτιάξω μόνος μου ηλεκτρονικό κατάστημα ή το αν είναι η προσθήκη προϊόντων δωρεάν στο E-Shop μας.

Πώς να φτιάξω μόνος μου E-shop ;

Με την άμεση εγγραφή δημιουργείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε μόλις 15′. Προσθέστε τα προϊόντα σας και ξεκινήστε άμεσα τις πωλήσεις σας! Έτσι λοιπόν δίνουμε απάντηση στην ερώτηση πως να φτιάξω μόνος μου ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γνωρίζοντας ότι το κόστος δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος κοστίζει αρκετά, δημιουργήσαμε πακέτα τα οποία φροντίσαμε να είναι οικονομικά και προσαρμόσιμα σε κάθε οικονομική κατάσταση οποιασδήποτε επιχείρησης.

Προσφέρουμε λοιπόν υπηρεσίες οι οποίες διαφορετικά θα σας κόστιζαν αδιανόητα ποσά.

Διαθέτουμε και βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες παρακάτω.

Δημιουργία e-shop σε 15 Λεπτά 15 minutes.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για Δημιουργία e-shop σε 15 Λεπτά:

 1. Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ:

 2. Στην συνέχεια επιλέγετε ένα από τα αναγραφόμενα πακέτα. Επιλέξτε από τα προτεινόμενα το κατάλληλο που θεωρείτε για την επιχείρησή σας, με το πάτημα Ξεκινήστε.

  Πακέτα

 3. Με το πάτημα Κάντε εγγραφή, πρέπει να καταγράψετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία σας.

 4. Έπειτα θα σας εμφανιστεί η πλατφόρμα στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα κενά ώστε να ολοκληρωθεί η δημιουργία του E-shop σας. (Τα πλαίσια με κόκκινο αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.)

  Η Επιχείρηση

 5. Και τέλος αφού έχετε συμπληρώσει ότι ζητείτε επιλέγετε το κουμπί Υποβολή.

  Υποβολή Επιχείρησης

 6. Με την Ρύθμιση Ηλεκτρονικού Καταστήματος, έχετε ολοκληρώσει την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Εμφάνισε τα προϊόντα σου σε Χιλιάδες επισκέπτες. Αύξηση τζίρου με προβολή των προϊόντων χωρίς επιπλέον κόστη digital marketing, SEO, συντήρησης E-shop και χωρίς να χρειάζεται η επιχείρησή σου να έχει βιτρίνα. Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη με τους πελάτες καθώς και τη διεκπεραίωση των online πληρωμών.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο Marketplace του Citynight.gr.

Δημιουργία e-shop σε 15 Λεπτά

Συμπληρώνοντας λοιπόν το τρέχον πλαίσιο, επεξεργάζεστε το κατάστημα. Πατήστε Συνεχίστε.

Επεξεργασία καταστήματος
Ρύθμιση online συναλλαγών

Από την στιγμή που θα πατήσετε Πίνακας Ελέγχου έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να ρυθμίσετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια το κατάστημά σας και συνεπώς να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο πλέον ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πίνακας Ελέγχου, καταχώρηση προϊόντων, να προσθέσω τα προϊόντα στο internet, καταχώρηση προϊόντων

Ο Πίνακας ελέγχου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, E-shop, και της Επιχείρησης

Ένα σωστά οργανωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα προϋποθέτει έναν ιδανικά οργανωμένο πίνακα ελέγχου. Ο Πίνακας ελέγχου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα της δημιουργίας E-shop καθώς μία καλή εικόνα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι σημαντική ως προς την προσέγγιση του πελάτη. Όπως είναι προφανές στην αριστερά μεριά της οθόνης σας εμφανίζονται τα μενού του Πίνακα ελέγχου της πλατφόρμας μας.

Όταν επιλέξετε: E-shop, βρίσκονται τα παρακάτω μενού :

 • Προϊόντα, όπου μπορείτε να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να τα εντάξετε στις κατηγορίες που θέλετε. Για Προσθήκη Προϊόντων πατήστε ΕΔΩ.
 • Παραγγελίες, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις παραγγελίες που πραγματώνονται, τις ολοκληρωμένες, αυτές που βρίσκονται σε επεξεργασία, εκείνες που αναμένονται, ακόμα και τις ακυρωμένες. Ωστόσο έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες τις επιστροφές χρημάτων, αλλά και όλες τις παραγγελίες που απέτυχαν.
 • Coupons
 • Reports
 • Reviews
 • Ανάληψη
 • Και Ρυθμίσεις
Ο Πίνακας ελέγχου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, E-shop. να προσθέσω τα προϊόντα στο internet, καταχώρηση προϊόντων

Στην Κατηγορία Ρυθμίσεις

Στην Κατηγορία Ρυθμίσεις

 •  Κατάστημα βελτιώνεται σημαντικά το κατάστημά σας συμπληρώνοντας λεπτομερώς τα ουσιαστικά στοιχεία του E-shop σας.
Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού καταστήματος, να προσθέσω τα προϊόντα στο internet, καταχώρηση προϊόντων, Δημιουργία e-shop σε 15 Λεπτά
Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού καταστήματος, να προσθέσω τα προϊόντα στο internet, καταχώρηση προϊόντων, Δημιουργία e-shop σε 15 Λεπτά

Στα αριστερά της πλατφόρμας μπορείτε να δείτε και άλλες ρυθμίσεις όπως

Ο Πίνακας Ελέγχου της Επιχείρησης

Αυτός εδώ είναι ο Πίνακας της Επιχείρησης, όπου αναγράφονται όλα τα Στατιστικά, και στα αριστερά του μενού έχετε πρόσβαση στις κριτικές, τα μηνύματα, τις ειδοποιήσεις και τις χρεώσεις.

Επιλέξτε στο μενού Επιχείρηση, και θα σας δοθεί η δυνατότητα να μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε χορηγούμενη.

Δυνατότητα για χορηγούμενη επιχείρηση, να προσθέσω τα προϊόντα στο internet, καταχώρηση προϊόντων, Δημιουργία e-shop σε 15 Λεπτά

Η καταχώρηση των προϊόντων

Πως γίνεται καταχώρηση προϊόντων στην πλατφόρμα του Citynight.gr; Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω η καταχώρηση προϊόντων γίνεται εύκολα και το βασικότερο με ελάχιστο κόστος. Με βάση το πακέτο που θα επιλέξετε θα υπάρξει και διαφορετικό ποσοστό προμήθειας. Η καταχώρηση προϊόντων γίνεται απευθείας από τον ίδιο τον πωλητή χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις υπολογιστή. Για Καταχώρηση προϊόντων πατήστε Εδώ.

Το να δημιουργήσεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα κοστίζει πολύ χρόνο και χρήμα. Έτσι οι περισσότεροι μπαίνουν στο δίλλημα για το αν αυτός ο κόπος αξίζει. Για αυτό και δίνεται η δυνατότητα για δημιουργία e-shop σε 15 Λεπτά στην πλατφόρμα του Citynight.gr, ώστε ο χρόνος να μην σας προβληματίσει, αλλά ήμαστε εδώ για να σας καλύψουμε και ως προς το χρήμα.

Πώς να προσθέσω τα προϊόντα στο internet;

Αφού απαντηθεί η ερώτηση Πώς να φτιάξω μόνος μου E-shop, ακολουθεί η επόμενη του Πώς να προσθέσω τα προϊόντα στο internet. Η καταχώρηση προϊόντων και η δημιουργία E-shop σε 15 Λεπτά, γίνεται πολύ εύκολα στην πλατφόρμα του Citynight.gr. Έχοντας φωτογραφίες από τα προϊόντα σας είτε κλείνοντας έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας για φωτογράφιση προϊόντων με email στο info@citynight-gr, μπορείτε να τα προσθέσετε εύκολα και απλά. Θα ορίσετε τιμές, διαθέσιμη ποσότητα, τρόπους αποστολής…

Εδώ λοιπόν σας έχουμε ετοιμάσει ένα βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες για το: Δημιουργία E-shop, Πως να φτιάξω μόνος μου ηλεκτρονικό κατάστημα, Πώς να προσθέσω τα προϊόντα στο internet σας και πως να ρυθμίσω το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πλοηγηθείτε την Πλατφόρμα του Citynight.gr στην δοκιμαστική περίοδο 3ημερών που παρέχουμε εντελώς Δωρεάν. Για οτιδήποτε χρειάζεστε διευκρινήσεις, προσφέρουμε την εξυπηρέτησή μας για όλες τις υπηρεσίες με μηδενική χρέωση, μην διστάσετε λοιπόν και Επικοινωνήστε μαζί μας!