Πώς να δείχνετε όμορφη και λαμπερή ακόμα και χωρίς μακιγιάζ

Πώς να δείχνετε όμορφη και λαμπερή ακόμα και χωρίς μακιγιάζ

Η κοινωνική αποξένωση, μας έκανε να αγκαλιασουμε την πιο natural εκδοχή του εαυτού μας και το νεανικό δέρμα μας. Μάθαμε λοιπόν, πώς να γίνεις πιο όμορφη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, αναδεικνύοντας το λαμπέρο πρόσωπό σου. Τώρα που επανέρχεσαι πίσω στην κανονικότητα, σε καλούμε να διατηρήσεις, την ίδια μίνιμαλ προσέγγιση. Στην ερώτηση, πως να γίνω πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ, εμείς σου απαντάμε, πως η αυτοπεποίθησή σου, δεν χρειάζεται να στηρίζεται πάντα σε ένα full glam look. Ιδού πώς να δείχνεις νεότερη χωρίς μακιγιάζ:

Πως να δείχνω νεότερη με προϊόντα Skincare

Πώς να δείχνω νεότερη
Πώς να γίνω πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ

Τα δερματικά προβλήματα, όπως η ακμή, οι καφέ κηλίδες και η ξηρότητα, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στο νεανικό δέρμα σου. Κατά συνέπεια, αυτός είναι ο λόγος που η επίσκεψη στο δερματολόγο κρίνεται απαραίτητη και στοχεύει στη ρίζα των εν λόγω προβλημάτων. Ώσπου να έρθει η ώρα του ραντεβού σου, στηρίξου στα 4 βασικά βήματα μιας ρουτίνας περιποίησης: Καθαρισμός, σέρουμ ρετινόλης, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό.

Πώς να γίνω πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ βλεφαρίδων

πώς να δείχνω νεότερη

Σίγουρα, δεν θα πιστεύεις πόσο κουρασμένη φαίνεσαι, με καθοδικές βλεφαρίδες. Ένα πολύ καλό tip, για το πώς να δείχεις νεότερη και να φωτίσεις το βλέμμα σου, είναι το ψαλίδι βλεφαρίδων. Επομένως, η χρήση του, θα ανασηκώσει τις βλεφαρίδες και θα τονίσει το βλέμμα σου, ώστε να φαίνεται πιο ξεκούραστο, χωρίς τη χρήση μάσκαρας.

Φρύδια

Τα λεπτά φρύδια μπορούν να κλέψουν πόντους από τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα σου, αδικώντας έτσι την εμφάνισή σου. Χρησιμοποιήσε ένα θρεπτικό έλαιο, ώστε να αυξήσεις σταδιακά την πυκνότητά τους. Επίσης, μην παραλείψεις να τα χτενίζεις προς τα πάνω για να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει, αδιαμφισβήτητα πιο ξεκούραστο. 

Πώς να γίνω πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ

Dewy φινιρίσματα και σέρουμ ρετινόλης

Για να ενισχύσεις τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου, εμπλούτισε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σου, σε skincare προϊόντα με dewy φινίρισμα. Επομένως, ένα σέρουμ ρετινόλης, ένα δροσερό mist και ένα glossy διαφανές balm είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσεις. 

σέρουμ ρετινόλης

Μασάζ προσώπου

Εάν το πρόσωπό σου δείχνει πρησμένο μόλις ξυπνάς, ένταξε στη skincare ρουτίνα σου έξυπνα εργαλεία μασάζ προσώπου. Τα jade rollers και gua sha, μειώνουν το οίδημα, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στην απορρόφηση προϊόντων. Επιπλέον, το σέρουμ ρετινόλης που προαναφέραμε, θα διεισδύσει καλύτερα στην επιδερμίδα σου, ώστε να σου προσφέρει ένα πιο νεανικό δέρμα.

Πώς να γίνω πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ

Πως να δείχνω νεότερη, με υγεινή διατροφή

Μια διατροφή πλούσια σε ζάχαρη, αλάτι και επεξεργασμένα τρόφιμα, οδηγεί σε κατακράτηση υγρών. Για μια πιο λαμπερή εμφάνιση, είναι απαραίτητο εξάλλου, να εμπλουτίσεις το καθημερινό διατροφολόγιο σου. Κατανάλωσε πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά, πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, καθώς και καλά λιπαρά, όπως το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι. Πράγματι, το δέρμα σου θα λάμπει, ακόμα περισσότερο.

πως να δείχνω νεότερη