Ο Μπραντ Πιτ στα 50α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον

Ο Μπραντ Πιτ στα 50α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον

Όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού πριν έναν χρόνο, ο ξένος Τύπος αμέσως τον συνέδεσε με εκείνον του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Μάλιστα, κάθε λίγο και λιγάκι διάφορα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να είναι και πάλι ζευγάρι, μετά το επεισοδιακό τους διαζύγιο το 2005 για τα μάτια της Τζολί. Ωστόσο και οι δύο είτε διέψευδαν τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης είτε σφύριζαν αδιάφορα σε όσα γράφονταν και λέγονταν για εκείνους.

Κι ενώ πρόσφατα άλλα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Πιτ βγαίνει με την Σαρλίζ Θερόν, εκείνος εμφανίσθηκε στο πάρτι γενεθλίων της Άνιστον και προκλήθηκε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού παροξυσμός. Γιατί, σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της ηθοποιού θα ήταν ο πρώτος σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, η Άνιστον η οποία έκλεισε τα 50 της χρόνια, θέλησε να γιορτάσει τον μισό αιώνα ζωής με τους διάσημους φίλους της σε ένα λαμπερό πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς, που θα έμενε σε όλους αξέχαστο. Και στη λίστα της συμπεριέλαβε και τον Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, όπως γράφουν, εκείνος δεν της είχε δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση αν θα πήγαινε στο πάρτι. Οπότε, όταν εκείνη τον είδε μπροστά της μία μεγάλη έκπληξη, αλλά και συγκίνηση την ένιωσε.

Άφησε το σχόλιο σου
Σχόλιο
Όνομα
Email