Τα 6 καλύτερα ανδρικά κουρέματα

Τα 6 καλύτερα ανδρικά κουρέματα

Το ανδρικό κούρεμα είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση κάθε άντρα. Γιατί τότε να μην ανανεώσεις φέτος το κούρεμα σου ώστε να αναδείξεις τα μαλλιά σου; Το 2023 λοιπόν θα δεις τόσο πιο σύγχρονα, όσο και κλασικά hairstyles να συγκαταλέγονται στα καλύτερα ανδρικά κουρέματα! Βρείτε παρακάτω τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα. Αν λοιπόν αναζητάς ένα νέο κούρεμα για να είσαι στη μόδα αυτή τη χρονιά είσαι στο καλύτερο μέρος, αφού παρακάτω και θα ανακαλύψεις τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα!

Ανδρικά κουρέματα που πρέπει να αντιγράψεις

Μακρύ μαλλί μπροστά με ξύρισμα στα πλαϊνά

καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2022
καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2022

Ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείς να υιοθετήσεις είναι  να αφήσεις το μπροστά κομμάτι των μαλλιών πιο μακρύ και να κουρέψεις πολύ κοντά, ως και να ξυρίσεις το πλαϊνό μέρος. Προτίμησε όμως να μην ξυρίσεις μέχρι πολύ ψηλά το μαλλί, αλλά διάλεξε ένα low ή medium fade κούρεμα.

Buzz cut κούρεμα

καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2022
καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2022

Το buzz cut κούρεμα δεν είναι ένα νέο στυλ κουρέματος, αλλά τις τελευταίες σεζόν έχει επανέλθει δυναμικά. Τα κούρεμα με την ψιλή, πέρα από το ότι είναι πολύ στιλάτο, είναι και το πιο βολικό κούρεμα, αφού δεν απαιτεί μεγάλη περιποίηση. Ωστόσο, είναι ένα κούρεμα που δεν είναι για όλα τα κεφάλια. Απόφυγε το αν το δέρμα σου είναι πολύ ευαίσθητο, καθώς κάθε φορά που ξυρίζεσαι θα βγάζεις σπυράκια.

Σγουρό μαλλί με μακρύ επάνω μέρος και κοντύτερα πλαϊνά

κοντό καστανό σγουρό μαλλι ανδρικά κουρέματα 2022
σγουρό μαλλί μακρύ μπροστά κοντό πλάι ανδρικά κουρέματα 2022

Αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά και νιώθεις ότι δε μπορείς να βρεις ποιο κούρεμα σου ταιριάζει, τότε υπάρχει το κατάλληλο hairstyle για σένα!  Ζήτησε λοιπόν από τον κομμωτή σου να σου αφήσει το επάνω μέρος λίγο πιο μακρύ σε σχέση με τα πλαϊνά του κεφαλιού . Θα δεις ότι έτσι τα σγουρά μαλλιά σου θα στρώνουν πολύ πιο εύκολα και θα αποκτήσουν στυλ!

Μοντέρνο πομπαντούρ

ανδρικό κούρεμα 2022
ανδρικό κούρεμα

Το πομπαντούρ κούρεμα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα το δεις. Το αντίθετο μάλιστα, αφού ένα μοντέρνο πομπαντούρ είναι απόλυτα σύγχρονο. Για να πετύχεις λοιπόν ένα ανανεωμένο πομπαντούρ απόφυγε το έντονο fade στα πλαϊνά σημεία του κεφαλιού και προτίμησε ένα πιο διακριτικό σβήσιμο. Η πινελιά όμως που θα κάνει αυτό το κούρεμα είναι να χτενίσεις τα μπροστινά, πιο μακριά μαλλιά προς τα πίσω ώστε να έχεις ένα slicked back χτένισμα.

Crew cut κούρεμα

ανδρικό κούρεμα
ανδρικό κούρεμα

Το crew cut κούρεμα, δηλαδή το κλασικό κοντό μαλλί, είναι all time classic και δε θα απουσιάζει ούτε από αυτή τη χρονιά. Μπορεί να θυμίζει το buzz cut αφού και τα δύο αφορούν αρκετά κοντά μαλλιά, αλλά σίγουρα το crew cut είναι ένα λιγότερο extreme κούρεμα. Για να πετύχεις το τέλειο crew cut κούρεμα πρέπει τα μαλλιά στο επάνω μέρος να είναι ελαφρώς πιο μακριά από τα πλαϊνά.

Μεσαίου μήκους μαλλιά με ελαφρύ φιλάρισμα

ανδρικό κούρεμα
ανδρικό κούρεμα

Αν είχες σκοπό να μακρύνεις τα μαλλιά σου κάποια στιγμή τότε αυτή είναι η χρονιά σου για μοντέρνα κουρέματα! Φέτος τα μαλλιά μεσαίου μήκους, δηλαδή κάτω από τα αυτιά και πάνω από τους ώμους, είναι το απόλυτο κούρεμα. Για να πετύχει και να στρώνουν καλά τα μαλλιά είναι καλύτερο να κάνεις ένα ελαφρύ φιλάρισμα. Έτσι, θα δώσεις όγκο στο κούρεμα και τα μαλλιά θα στρώνουν ακόμα κι αν θέλεις να τα φέρεις στο πλάι.