Shopping

Όλες οι shopping ανάγκες σας οδηγούν εδώ.

Καταστήματα που θα ικανοποιήσουν τις shopping επιθυμίες των επισκεπτών της. Είτε πρόκειται για ανέμελες καλοκαιρινές αγορές σε τουριστικά καταστήματα για σουβενίρ που θα σας θυμίζουν τα ταξίδια και τις εμπειρίες των διακοπών σας, είτε αγορές από boutique , σαλόνια ομορφιάς, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Δείτε εδώ μαγαζιά με ρούχα στην Ελλάδα

Argento jewellery – χρυσά και ασημένια κοσμηματα ελληνικής κατασκευής.

Βρείτε όλα τα προϊόντα ΕΔΩ https://citynight.gr/Marketplace/argento/

Το κατάστημα ρούχων Πουά βρίσκεται στην Κόρινθο και έρχεται να φέρει ότι χρειάζεται η κάθε γυναίκα. Μπορείτε να το επισκεφτείτε για τις αγορές σας και να βρείτε ότι σας ελκύει. Έχει ρούχα για κάθε γούστο και κάθε ηλικίας.

κατάστημα ρούχων Πουά

Το κατάστημα Vogiatzis Shoes ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2014 στο Λουτράκι. Εώς σήμερα βρίσκεται κοντά σας με εγγύηση στη ποιότητα των υποδημάτων του. Αφετηρία μας ένα ημιυπόγειο κατάστημα σε ένα μικρό στενό της πόλης. Στη συνέχεια με την αγάπη και την στήριξη σας βρεθήκαμε στο κέντρο. Με σταθερά βήματα μετακομίσαμε τώρα και σε νέο κατάστημα. Η αγάπη για το παπούτσι μας έδωσε την ώθηση να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα βρίσκεται δίπλα σας …σε κάθε σας βήμα.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας !!!

Στο κατάστημα Shoes By Anastasia στο Λουτράκι θα βρείτε ό,τι τύπο παππουτσιού χρειάζεστε. Πάνω από 4 χρόνια είναι το No.1 κατάστημα στο Λουτράκι για τις αγορές των παππουτσιών σας. Όλα τα παππούτσια στο Shoes By Anastasia.

Anastasia στο Λουτράκι

Στο κατάστημα Ρίζα στο Λουτράκι θα βρείτε βιολογικά προϊόντα για κάθε σας ανάγκη. Η γκάμα των προιόντων της ρίζας καλύπτει όλες τις ανάγκες του ανθρώπου που ενδιαφέρεται για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το εξαιρετικά διαμορφωμένο από άποψη λειτουργικότητας και σχεδιασμού κατάστημα, βρίσκεται στη καρδιά της πόλης του Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Παναγίας Γιάτρισσας και Κολοκοτρώνη.

Ο ιδιοκτήτης του κ. Λιώνης Δημήτρης ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα τον Απρίλιο του 2008. Ύστερα από ενδελεχή έρευνα, με σκοπό να διαθέσει στους καταναλωτές υγιεινά προιόντα, καθώς τα βιολογικά αγαθά είναι αγνά προιόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία σε αντίθεση με τα συμβατικά, είναι:

-Αυθεντικά γευστικά και αρωματικά- θυμίζοντας μας ξεχασμένες γεύσεις και απολαύσεις.

-Πλουσιότερα σε θρεπτικές ουσίες –πρωτεϊνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μεταλλικά άλατα και ένζυμα.

-Ασφαλή, αφού είναι απαλλαγμένα από κάθε επικίνδυνη για την υγεία μας ουσία. Χημικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα, συνθετικές ορμόνες, συντηρητικά, βελτιωτικά, χρωστικές ουσίες. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται ήπιες και φυσικές μέθοδοι που σέβονται τη φύση, φροντίζοντας έτσι ταυτόχρονα και την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, για ένα καλύτερο αύριο… σήμερα.

-Καλύτερης σχέσης ποιότητας-τιμής: Αγοράζετε περισσότερο προϊόν σε αντίθεση με τα συμβατικά τα οποία περιέχουν 20-30% περισσότερο νερό στην σύστασή τους. Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων νερού στα συμβατικά προϊόντα οφείλεται καθαρά στην χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών. Αυτές χρειάζονται περισσότερο νερό για να απορροφηθούν με αποτέλεσμα να “αραιώνονται” οι θρεπτικές τους ουσίες.

Τα βιολογικά αγαθά ελέγχονται και παίρνουν την έγκρισή τους από αναγνωρισμένους από το κράτος οργανισμούς πιστοποίησης, η οποία αποδεικνύεται από το αντίστοιχο σήμα στη συσκευασία τους, όπως απαιτoύν οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί 2092/91 και 1804/99.

Η ρίζα παρέχει επίσης:

– Προτάσεις υγιεινής διατροφής σε συνεργασία με διατροφολόγο.

– Δυνατότητα διανομής στο χώρο του πελάτη.

Στο κατάστημα Ρίζα στο Λουτράκι θα βρείτε βιολογικά προϊόντα για κάθε σας ανάγκη.

ρίζα βιολογικά προϊόντα